Holistic Coaching Therapy (HU)

A Holistic Coaching Therapy (HCT) nevet viseli a módszerem, amit a hozzám érkező ügyfelek segítésére használok.

holistic-coaching-therapy-hu

A HCT-nek holisztikus alapjai vannak

Kiindulópontnak tekintem, hogy a test, lélek és szellem egy nagy egység része. Az egyik nem működik a másik kettő nélkül. Ha az egyik területen probléma adódik, az a másik kettőre is hatással lehet. Minden témakör, amelyekkel az ügyfelek érkeznek hozzám, ebből a nézőpontból kerül átgondolásra és átvizsgálásra.

A HCT a coachingon alapszik

Az ügyfeleim maguk hozzák a témaköröket amelyeket meg szeretnének érteni és meg szeretnének oldani. Én pedig coachként segítem őket azoknak a dolgoknak a megvilágításában, amelyeket eddig esetleg nem láttak tisztán.

A HCT alternatív módszereket használ

Ezek az eszközök mindazon dolgoknak a kombinációi, amelyeket elsősorban én magam próbáltam ki, majd megtanultam és alkalmazni kezdtem az ügyfeleimmel. Ide tartozik az asztrológia, energiakezelések, meditáció és más blokkoldási technikák. Mindezeket azért használom, hogy egy felületes megoldás helyett a probléma valódi gyökerét találjuk meg és oldjuk meg.

Több technika, eszköz és módszer használatával és az összefüggések feltárásával a Holistic Coaching Therapy (HCT) , Padla Dóri módszere megszületett és készen áll arra, hogy segítse azokat, akik pozitív irányba szeretnének változtatni az életükön.

Ha szeretnél többet megtudni a HCT módszeremről, olvasd el az erről írt cikkemet is.

Amennyiben kérdésed lenne, keress bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén.