Holisztikus Coaching Terápia

A Holisztikus Coaching Terápia (HCT) nevet viseli a módszerem, amit a hozzám érkező ügyfelek segítésére használok.

Holisztikus Coaching Terápia

A HCT-nek holisztikus alapjai vannak.

Kiindulópontnak tekintem, hogy a test, lélek és szellem egy nagy egység része. Az egyik nem működik a másik kettő nélkül. Ha az egyik területen probléma adódik, az a másik kettőre is hatással lehet. Minden témakör, amelyekkel az ügyfelek érkeznek hozzám, ebből a nézőpontból kerül átgondolásra és átvizsgálásra.

A HCT a coachingon alapszik.

Az ügyfeleim maguk hozzák a témaköröket amelyeket meg szeretnének érteni és meg szeretnének oldani. Én pedig coachként segítem őket azoknak a dolgoknak a megvilágításában, amelyeket eddig esetleg nem láttak tisztán.

A HCT alternatív terápiás módszereket használ.

Ezek az eszközök mindazon dolgoknak a kombinációi, amelyeket elsősorban én magam próbáltam ki, majd megtanultam és alkalmazni kezdtem az ügyfeleimmel. Ide tartozik az asztrológia, energiakezelések, meditáció és más blokkoldási technikák. Mindezeket azért használom, hogy egy felületes megoldás helyett a probléma valódi gyökerét találjuk meg és oldjuk meg.

Több technika, eszköz és módszer használatával és az összefüggések feltárásával a Holisztikus Coaching Terápia (HCT) , Padla Dóri módszere megszületett és készen áll arra, hogy segítse azokat, akik pozitív irányba szeretnének változtatni az életükön.

Ha szeretnél többet megtudni a HCT módszeremről, olvasd el az erről írt cikkemet is.

Amennyiben kérdésed lenne, keress bizalommal az elérhetőségeim bármelyikén. ¤